You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Xtrend Support / GigaBlue Info. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Saturday, November 10th 2018, 7:29pm

ET7500 Boot Loop

HAllo,
meine ET7500 befindest sich im Boot Loop, bleibt bei Booting...... stehen und startet dann neu.
Flashen funktioniert noch aber nach erfolgreichem flashen selbiges szenario -> Booting ..... / Neustart
komm ich irgendwie per UART oder JTAG drauf um zu sehen wie weit die kiste bootet und was das problem sein sollte...

Gibts noch wo den Bootloader zum flashen, evtl. hat der einen weg?
danke!

2

Saturday, November 10th 2018, 9:21pm

Wenn ein Orner mit Backup vorhanden ist, so benenne ihn mal vor dem flashen um.

3

Saturday, November 10th 2018, 11:12pm

nö kein backup am stick - nur das image

4

Sunday, November 11th 2018, 9:22am

am J4 des 7500 hat man UART mit 115200

hab mich mal draufgehangen und geloggt.... Tja und das kam dabei rum:UBIFS error (ubi0:0 pid 1): ubifs_recover_leb: LEB 1086 scanning failed
UBIFS (ubi0:0): background thread "ubifs_bgt0_0" stops
VFS: Cannot open root device "ubi0:rootfs" or unknown-block(8,1): error -30
Please append a correct "root=" boot option; here are the available partitions:
1f00 262144 mtdblock0 (driver?)
1f01 6144 mtdblock1 (driver?)
1f02 256000 mtdblock2 (driver?)
1f03 4096 mtdblock3 (driver?)
0800 124928 sda driver: sd
0801 124896 sda1 000434b8-01
Kernel panic - not syncing: VFS: Unable to mount root fs on unknown-block(8,1)

Rebooting in 180 seconds..kann flashen was ich will kommt immer auf das selbe raus...
defekter flash?